ΕΤΑΙΡΙΑ – ΛΥΣΕΙΣ

Γνωρίστε την εταιρία και τις λύσεις μας

pic_1

Εταιρική Παρουσίαση

Η Expert IT Consulting - Ειδική Μηχανογραφική ΑΕ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και μηχανογραφικής υποστήριξης, με ιδιαίτερη εμπειρία σε εφαρμογές του ιατρικού και ασφαλιστικού τομέα, κατάλληλα προσαρμοσμένες στην κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών κάθε πελάτη. Αποτελεί φιλοδοξία μας, η ποιότητα των τεχνολογικών λύσεων που προτείνουμε να συμβάλει στη βέλτιστη αποδοτικότητα των επιχειρηματικών σας πόρων και τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email, προκειμένου να συζητήσουμε για το λογισμικό και τις μηχανογραφικές λύσεις που θα ταίριαζαν καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

 • 1
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

  Η Expert IT Consulting διαθέτει εμπειρία και ευρεία τεχνογνωσία στην ανάλυση και ανάπτυξη Ολοκληρωμένων Έργων Πληροφορικής

 • 2
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

  Επιπλέον, είναι σε θέση να αναλάβει το σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη έργων Πληροφορικής κατά παραγγελία, με βάση συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.

 • 3
  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΛΥΣΗ

  Ειδικά στο στάδιο ανάλυσης, η ομάδα έργου της εταιρείας συνεργάζεται στενά με τα στελέχη της αναθέτουσας επιχείρησης, ώστε να καταγραφούν πλήρως οι ανάγκες και οι διαδικασίες που πρόκειται να καλύψει το νέο λογισμικό, προτού προχωρήσουμε στον αναλυτικό σχεδιασμό της δομής και την υλοποίηση του project.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Η Expert IT Consulting πλαισιώνει τις υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάλυσης, ανάπτυξης και ολοκλήρωση λογισμικού με μια σειρά υπηρεσιών υποστήριξης και προώθησης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, δικτύων και λογισμικού από πιστοποιημένους τεχνικούς μας.

WEB DEVELOPMENT

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης της παρουσίας σας στο Internet & Web καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα, πλαισιωμένες από δράσεις digital marketing.

pic_2

 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • e-Healthcare: Διαχείριση Νοσηλευτικών Μονάδων
  .
 • e-MedOffice: Διαχείριση Πολυϊατρείου
  .
 • e-MediLab: Διαχείριση Διαγνωστικού Κέντρου
  .
 • e-Dialysis: Διαχείριση Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης
  .
 • e-MedWaste: Διαχείριση μονάδας επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων
  .
 • e-Finance: Γενική Λογιστική – Εμπορικό κύκλωμα
  .

Go to top of the page